Ett nytt år med odds sidor

Det har nu gått en vecka av det nya året och mycket är sig likt. De stora fotbollsligorna har fortsatt i vanlig ordning vilket självklart varit kul att följa såhär under jul- och nyårsledigheten. Detta i kombination med bland annat JVM i hockey har gjort att det funnits mycket roligt att underhålla sig med.

Framöver har vi många roliga evenemang att se fram emot. Närmast har vi vinter OS i Sydkorea som börjar om en dryg månad. Självklart även detta riktigt roligt och vi är många som kommer sitta bänkade i tv-sofforna.

Vad har då 2018 att erbjuda när det kommer till betting och odds sidor? Detta går självklart mycket hand i hand med de sportevenemang som hålls under året. OS har redan nämnts ovan och sen har vi såklart VM i fotboll i sommar som man väl får säga är årets största höjdpunkt.

Odds sidor och odds bonusar

Kanske har du märkt att vi ännu inte sammanställt några odds sidor med tillhörande odds bonusar här på vår sida. Detta är ju sidan primära syfte varför det självklart är något som skall finnas. Vi håller på och jobbar med en stor sammanställning och kommer publicera alla odds sidor samtidigt.

Vi gör en noggran översyn och genomgång av alla odds sidor och har inte för avsikt att gå 100 % live innan vi känner oss helt klara med detta. Men som man säger, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. Vi hoppas på att ha detta klart någon gång under det första kvartalet 2018.

I Sverige går vi för övrigt mot en intressant tid till mötes vad gäller spel, betting och casino. Den stora spelutredningen som ska ligga till grund för regleringen av den svenska marknaden ser ut att kunna gå igenom. Detta kommer i så fall gälla från och med 2019-01-01 om alla planer kan hållas.

Category:Uncategorized

Post a comment