Är Djurgården hockey guldkandidater?

Djurgården hockey har verkligen gjort avtryck den här säsongen. Man har spelat fantastisk hockey och fortsätter att utveckla sitt spel. Det har varit många tvivel kring om de klarar av att hålla sig kvar i toppen eller ej, men de lyckas motbevisa alla kritiker match efter match.

Kan Djurgården vinna SM-guld 2018?

Frågan många ställer sig är huruvida de är starka nog för att vinna guldet i år. Visserligen har man inga chanser att ta sig upp till en förstaplats, då Växjö är alldeles för starka och har ett för stort försprång för någon klubb att ta ikapp. Däremot är det inte serien lagen helst vill vinna, utan det är att gå hela vägen i ett slutspel.

Djurgården har legat stabilt på en andraplats under en lång period nu och fortsätter att vinna matcher. Nu senast vann man väldigt enkelt mot Karlskrona när man dominerade matchen och slutligen kunde vinna med hela 7-0. Den offensiva kraft de har i kombination med deras starka försvarsspel vittnar om att de visst är kapabla till att gå hela vägen.

Det finns inga klubbar som gärna möter detta Djurgården och framförallt inte när det hettar till i ett slutspel. Vi alla vet att i ett slutspel så kan allting hända, framförallt för ett lag som Djurgården. De har varit lite av en outsider under hela säsongen, men ger inte vika för några tvivel som ställs. Nu börjar det dra ihop sig och de kommer sannolikt placera sig minst topp tre, vilket innebär att man får ett bra utgångsläge i slutspelet.

Hur tror du att säsongen slutar? Kan Djurgården behålla sin andraplats, eller tror du att kritikerna som säger att Djurgården kommer falla har rätt?

Category:Nyheter

Post a comment