Allsvenskan 2018 är i full gång

Äntligen har fotbollssäsongen i Sverige kommit igång. Allsvenskan rullar på och vi har redan fått se väldigt många bra matcher. Det kommer vara oerhört tuff konkurrens mellan flera klubbar och lagen behöver verkligen steppa upp för att ha en chans i toppen, eller för de sämre lagen – att inte riskera att åka ur.

Betting på Allsvenskan 2018

 

Allsvenskan är Sveriges högsta fotbollsliga och är otroligt populär i många åldrar. Med tanke på det stora intresset så har också intäkterna för klubbarna ökat drastiskt. Vi har fått se Malmö FF och Östersund ta sig ut i Europa på ett bra sätt, där Malmö spelat Champions League-gruppspel två gånger på kort tid, samtidigt som Östersund tog sig till slutspelet av Europa League.

Det här har genererat väldigt mycket pengar för dessa två klubbar, som nu kunnat bygga trupper som  kommer vara konkurrenskraftiga om guldet i allra högsta grad. Kraven ställs allt högre och efter en svag inledning av Östersund, så finns det risker att självförtroendet börjar ifrågasättas.

Bortsett från Malmö FF och Östersund, så finns det många bra klubbar i ligan. Djurgården, AIK, Hammarby med flera kommer vara med och kriga i toppen, men många experter anser än dock att det kommer vara Malmö som står som segrare även i år.

För dig som gillar betting på Allsvenskan, så finns det nu mängder av erbjudanden och bonusar för detta ändamål. Odds sidor fokuserar på det mest aktuella i Sverige just nu, vilket självklart är Allsvenskan. Vi rekommenderar att du söker efter ett, eller flera, spelbolag som du anser är bra. De bästa oddsen finns inte alltid hos en och samma aktör, utan du kan behöva ha ett spelkonto på flera sajter för att ständigt kunna välja de bästa oddsen på Allsvensk fotboll.

Category:Nyheter

Post a comment