Hitta nya odds sidor – Guide

Idag finns det mängder av olika odds sidor att välja mellan. De som inte är så insatta i hur spelvärlden fungerar och är uppbyggd kan ibland se detta som mer förvirrande än positivt. Vi anser dock att det överlag är positivt då en ökad konkurrens gynnar spelarna i slutändan då odds sidorna i viss mån behöver krydda sina erbjudanden för att få just dig att spela hos dem. Hur hittar man då nya odds sidor och vilka ska man välja?

Tanken med vår sida odds-sidor.se är att vi ska försöka guida våra besökare i just denna fråga. Många kanske stirrar sig blint på vilken odds bonus de aktuella odds sidorna erbjuder men vi vill poängtera att det finns mycket annat att tänka på.

På vår startsida finns en hel del matnyttig information som du kan gå igenom för att hitta nya odds sidor. När det kommer till odds bonusar finns det dessutom en hel del att tänka på – inte bara hur mycket bonus du kan få mätt i pengar. Regler och villkor kan vara krångliga och vi försöker på ett så pedagogiskt sätt som möjligt påvisa vad som kan vara bra att veta innan man väljer nya odds sidor.

Nya odds sidor under 2019

Från och med den 1 januari 2019 kommer det svenska spelmonopolet vara ett minne blott. Samtliga spelbolag och odds sidor som vill erbjuda betting för svenskar kommer behöva ansöka om och bli beviljade en spellicens av den svenska spelmyndigheten för att kunna verka i Sverige. Vilken påverkan kommer detta få på nya odds sidor? En inte allt för vågad gissning är att antalet nya odds sidor kommer bli färre.

De odds sidor som bedömer att de är för små på den svenska marknaden kommer troligtvis inte göra sig besväret att ansöka om en licens. Det positiva med spelregleringen är att vi förhoppningsvis endast kommer ha seriösa företag som erbjuder betting och odds förr oss svenskar.

Category:Nyheter

Post a comment